Informații despre programe de cercetare și noi competiții de proiecte

Universitatea noastră este deja cunoscută pentru oportunitățile oferite prin cercetare care contribuie semnificativ la unele provocări globale. Ne bazăm pe ceea ce a fost de  succes și  consolidam poziția noastră de universitate inovatoare, aplicând noi  abordări  îndrăznețe și originale la provocările-cheie ale cercetării aplicând la  toate oportunitățile de finanțare.

Universitatea Politehnica acordă asistență cercetătorilor din universitate care doresc să pregătească o propunere de proiect de cercetare prin personalul specializat al Direcției pentru Managementul Activității de Cercetare Științifică (DMACS), Rectorat R-403.

Pentru toate propunerile de proiect si proiectele contractate, Cercetatorii UPB vor trebui sa faca dovada inregistrarii informatiilor despre proiect in platforma CRESCDI. In cazul propunerilor de proiect, semnarea Anexelor de catre UPB este conditionata de prezentarea si a Fisei de Depunere Proiect, generata din platforma CRESCDI. In cazul semnarii Anexelor pentru proiectele aflate in derulare, cercetatorii vor adauga si ID-ul proiectului generat din platforma CRESCDI.
Cercetătorii din Universitatea Politehnica care au câștigat deja o propunere de proiect de cercetare ce este sau urmează a fi implementată se pot adresa pentru sprijin în gestionarea proiectului la DMACS, Rectorat R-403, tel: 021 4029100 interior 9742, email: cercetare@upb.ro.