Universitatea Politehnica acordă asistență cercetătorilor din universitate care doresc să pregătească o propunere de proiect de cercetare prin personalul specializat al Direcției pentru Managementul Activității de Cercetare Științifică (DMACS), Rectorat R-403 (+număr telefon si adresa email).

Cercetătorii din străinătate care doresc să stabilească relații de colaborare cu membrii comunității academice din UPB  se pot adresa la Serviciul Cooperare Internațională, Rectorat R-310 (+număr telefon si adresa email).

Cercetătorii din Universitatea Politehnica care au câștigat deja o propunere de proiect de cercetare ce este sau urmează a fi implementată se pot adresa pentru sprijin în gestionarea proiectului la DMACS, Rectorat R-403 (+număr telefon si adresa email).

În Universitatea Politehnica din Bucuresti s-a creat un mediu de cercetare în care rigoarea academică, inovația și transmiterea cunoașterii sunt posibile datorită unor personalități recunoscute,  unei infrastructuri moderne și  unor parteneriate puternice de colaborare.

[ucaddon_circle_effect_team_member name=”Sanda Maiduc Osiceanu” profile_image=”11041″ designation=”Cercetator” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]U3Vwb3J0JTIwcGVudHJ1JTIwZGVwdW5lcmUlMjBzaSUyMGltcGxlbWVudGFyZSUyMHByb2llY3RlJTNDYnIlM0UlM0NiciUzRSUwQSUwQUVtYWlsJTNBJTIwJTNDc3Ryb25nJTNFc2FuZGEub3NpY2VhbnUlNDBnbWFpbC5jb20lM0MlMkZzdHJvbmclM0U=[/ucaddon_circle_effect_team_member]