Universitatea Politehnica acordă asistență cercetătorilor din universitate care doresc să pregătească o propunere de proiect de cercetare prin personalul specializat al Direcției pentru Managementul Activității de Cercetare Științifică (DMACS), Rectorat R-403 (+număr telefon si adresa email).

Cercetătorii din străinătate care doresc să stabilească relații de colaborare cu membrii comunității academice din UPB  se pot adresa la Serviciul Cooperare Internațională, Rectorat R-310 (+număr telefon si adresa email).

Cercetătorii din Universitatea Politehnica care au câștigat deja o propunere de proiect de cercetare ce este sau urmează a fi implementată se pot adresa pentru sprijin în gestionarea proiectului la DMACS, Rectorat R-403 (+număr telefon si adresa email).

În Universitatea Politehnica din Bucuresti s-a creat un mediu de cercetare în care rigoarea academică, inovația și transmiterea cunoașterii sunt posibile datorită unor personalități recunoscute,  unei infrastructuri moderne și  unor parteneriate puternice de colaborare.

Cercetator
Sanda Maiduc Osiceanu

Suport pentru depunere si implementare proiecte

Email: sanda.osiceanu@gmail.com