Studentii cazati in cele doua complexe pot face sport in cadrul Universitatii in:

·         Sala de sport din “Noul Local” – dotata cu cele mai noi si moderne accesorii pentru practicare sporturi de echipa

·         Terenul de fotbal cu gazon natural din Complexul Leu

·         Terenuri de fotbal si baschet (suprafata sintetica) – aflate langa sala de sport din Noul local

·         Sala de fitness din cladirea R2 in Complexul Regie

·         Sala de sport din Complex LEU

Universitatea POLITEHNICA Bucuresti, Timp Liber

Într-o perioadă în care noțiunea de student-sportiv nu mai are semnificația pe care o avea altădată, un club sportiv din București încearcă să reînnoade tradiția practicării sportului în facultate.

Clubul Sportiv Universitar STIINTA Bucuresti – www.stiintabucuresti.ro

Clubul Sportiv Universitar STIINTA Bucuresti a fost reinfiintat in prima jumatate a anului 2010, fiind inclus in randul cluburilor sportive studentesti din subordinea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Clubul Sportiv Universitar STIINTA Bucuresti are sediul in cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti si este afiliat la federatiile sportive de specialitate pentru ramurile: handbal, motociclism, sah, volei, baschet, bridge si kempo.

MISIUNEA noastra este de a crea un program sportiv pentru studenti, recunoscut la nivel national si international, si ne ghidam dupa o serie de VALORI pe care speram sa le impregnam in constiinta fiecarui student/sportiv care face parte din clubul nostru: integritate, corectitudine, responsabilitate sociala, performanta academica si sportiva.