octombrie, 2019

24oct(oct 24)0:0027(oct 27)0:00YLC Fintech Hackathon

YLC Fintech Hackathon UPB

Citeste mai mult

Despre eveniment

YLC Fintech Hackathon  este un hackaton de 72 de ore care are loc în perioada 24-27 octombrie, în cadrul Bibliotecii Centrale a UPB. Acesta reunește dezvoltatorii și pasionații de fintech pentru a dezvolta produse financiare și pentru a descoperi noi tehnologii care impactează lumea finanțelor.

Participanților li se oferă libertatea de a-și exprima creativitatea și sunt încurajați să dezvolte soluții unice la problemele propuse – cu accent pe utilizarea celor mai noi tehnologii precum Machine Learning sau Blockchain.

Duminică, după 3 zile, participanții se reunesc pentru Demo Day în care vor prezenta rezultatul final al muncii lor unui grup de experți al liderilor din industrie, care vor oferi feedback de primă clasă. Printre invitați se numără  Excelența Sa Domnul Arthur Mattli – Ambasadorul Elveției în România și Excelența Sa Domnul Kai Hennig – Ministru Plenipotenţiar al Ambasadei Germaniei în România.

YLC Fintech Hackathon este un eveniment inclus în seria de evenimente pre-conferința How to Web 2019 și este organizat de Young Leaders Club, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Cucurești, prin UPB Alumni.

Mai multe informații despre eveniment: https://ylce.ro/

Data

24 (Joi) 0:00 - 27 (Duminica) 0:00

Locatie

Biblioteca Centrala

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti

Biblioteca CentralaMisiunea BC/UPB este de a participa activ la procesul de instruire, formare şi educare, precum şi la activitatea de cercetare din UPB, prin dezvoltarea unei baze infodocumentare pertinente ştiinţific, destinată susţinerii programului de bibliotecapoliînvăţământ şi de cercetare al studenţilor, cadrelor didactice, cercetătorilor, facilitând accesul la aceste colecţii de informaţii, conştientă fiind de rolul strategic pe care îl are biblioteca în cadrul societăţii informaţionale.