Stelian Nicola Banoti va conduce departamentul de vânzări al Euronews România

Stelian Nicola Banoti va conduce departamentul de vânzări al Euronews România

Departamentul de vânzări al Euronews România va fi condus de Stelian Nicola Banoti, un profesionist cu 20 de ani de experiență în televiziune.

Stelian Banoti are multiple specializări în strategii de management competitiv și este recunoscut ca expert în tehnici de negociere, de analiză a pieței și de dezvoltare.
Pe parcursul carierei sale profesionale a activat ca Head of TV Sales pentru toate stațiile deținute de grupul CME România, printre care și ProTV.
A deținut poziția de Sales Executive și Sponsorship Sales Manager la Acasă TV și a gestionat portofoliul de Business & Sales al Acasa TV, Acasa GOLD și PRO TV International.

Stelian Banoti este implicat și în proiecte ale societății civile ca fondator al Asociației MB Sport Concept, un ONG care sprijină tinerii sportivi în drumul spre marea performanță.

Redactorul-șef Euronews România, Andra Miron Diaconescu, își declară satisfacția cu privire la încheierea procesului de selecție a Directorului Departamentului de Vânzări : „Stelian aduce echipei noastre o experiență extraordinară în domeniul vânzării de produse media. Sunt mândră să spun că am reușit să construim o echipă de top, cu rezultate dovedite și cu integritate. În  această formulă, am încredere că suntem pregătiți să oferim publicului nostru o televiziune unică în România, atât prin conținutul de calitate cât și prin obiectivitate”.

Recrutarea pentru următoarele poziții va continua în curând.

COMUNICAT DE PRESA