noiembrie, 2020

14novToata Ziua18Conferința Națională pentru Elevi și Studenți 2020 - online - Partea a II-a

Citeste mai mult

Despre eveniment

LISTA PARTICIPANTI

Universitatea POLITEHNICA din București, în parteneriat cu AS POLI organizează, în perioada 14 – 18 noiembrie 2020, Conferința națională pentru elevi și studenți – Ediția a III-a, partea a II-A ONLINE.

Activitățile din cadrul conferinței se adresează unui număr minim de 150 elevi din clasele a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2020-2021) din toată țara și unui număr de 50 studenți ai UPB.

Timp de o săptămână, minimum 150 de elevi vor fi invitați să interacționeze cu reprezentanți ai mediului universitar tehnic, cu personal didactic, cu studenți, absolvenți și cu reprezentanți ai companiilor din domeniu. Aceștia vor experimenta viața de student prin participarea la conferințe tematice, dezbateri și training-uri menite să contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și profesională.

Cei 50 studenți participanți vor oferi sprijin în derularea activităților, le vor împărtăși elevilor propriile impresii despre viața de student la Universitatea POLITEHNICA din București și vor participa la activități de dezvoltare personală și profesională.

LISTA PARTICIPANTI

Înscrierea se face, în mod obligatoriu, prin completarea formularului online disponibil prin accesarea următorului link:

Mențiuni: 

*Participarea la cea de-a treia ediție a Conferinței naționale pentru elevi și studenți – Partea a II-a este gratuită pentru minimum 150 de elevi și 50 de studenți UPB.

* Toate platformele online folosite nu presupun costuri adiționale pentru participanți.

Data

noiembrie 14 (Sambata) - 18 (Miercuri)