Universitatea Politehnica din București

Două secole de inovație

În următoarea perioadă, Universitatea Politehnica din București își va sărbători bicentenarul cu o serie remarcabilă de evenimente – de la simpozioane la spectacole, de la expoziții la  evenimente științifice, toate evenimentele se vor concentra pe a spune povestea celei mai mari universități tehnice din România.

În pragul acestor două secole, comunitatea universității noastre este plină de energie, entuziasm și încredere în viitor – însă mai mult decât orice începem să simțim cu toții potențialul crescut al comunității noastre academice și acea nevoie pentru pentru un țel comun – o dorință atât de puternică încât a început să definească însăși obiectivele universității noastre.

Tocmai de aceea, toate evenimentele care se vor desfășura de-a lungul acestui an și a anului academic următor – se vor concentra pe probleme cu impact economic, tehnologic și pe modalități în care universitatea noastră poate avea un factor de impact pozitiv asupra societății, prin cunoaștere. Această întreagă serie de evenimente va fi o asumare a rolului nostru de lider regional în domeniul cercetării, tehnologiei și formării de ingineri de înaltă specializare.

Engineer your future