Mihnea COSTOIU – Rectorul Universității POLITEHNICA din București și Ciprian CIUCU – Primarul Sectorului 6 au semnat astăzi Acordul de Parteneriat dintre cele două instituții.

Protocolul prevede că zona verde din Campusul Universității POLITEHNICA din București (UPB) se va redeschide publicului larg, oferind locuitorilor sectorului 6 un amplu spațiu de recreere, accesul acestora fiind permis într-un interval de timp bine delimitat.

Accesul publicului în Campusul UPB este permis de luni până vineri, în intervalul orar 06:00-08:00, respectiv 17:00-22:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 06:00-22:00. Mai mult, în perioada vacanțelor intersemestriale și a vacanței de vară, programul va fi de luni până duminică între orele 06:00-22:00.

Decizie a fost luată de către conducerea UPB în coroborare cu acordul de parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Potrivit acestui protocol, ce are ca obiectiv principal colaborarea părților în vederea permiterii accesului vizitatorilor în spațiile exterioare Universității, Primăria Sectorului 6 se obligă să asigure, prin A.D.P.D.U., salubrizarea aleilor auto și pietonale, precum și pe cea a spațiilor verzi și să deruleze în același timp mai multe activități de curățenie și întreținere a zonelor exterioare UPB. Totodată, Consiliul Local al Sectorului 6, prin D.G.P.L., va asigura zilnic, în intervalul orar 06:00-22:00, menținerea climatului de ordine și siguranță publică în incinta Campusului UPB, prin prezența a cel puțin 3 patrule mobile în timpul programului de vizitare pentru terți și minim o patrulă mobilă în afara acestui program.


GALERIE FOTO