Începând cu acest an universitar, Universitatea Politehnica din București (UPB), în parteneriat cu British Council, lansează testarea oficială a cunoștințelor de limba engleză pentru studenții celei mai mari universități cu profil tehnic din țară, fiind prima universitate din România care oferă acest serviciu gratuit propriilor studenți.
Prin acest parteneriat UPB va oferi în mod gratuit studenților testele English Score și Aptis. Printre beneficiile acestor testări se numără șansele semnificativ mai mari la angajare, oportunitatea studenților de a urma programe de studii în străinătate, dar și evaluarea rapidă și exactă a cunoștințelor individuale.
Certificatele de competențe oferite prin acest parteneriat sunt recunoscute în peste 85 de țări și 80 de companii internaționale.
Cum vor putea beneficia studenții din acest an academic de aceste testări?

Testul English Score va putea fi susținut în perioada aprilie-iunie printr-o aplicație disponibilă pe telefonul mobil. Studenții din ciclul de licență din anul IV vor primi pe mail-ul @upb un cod personalizat pentru logare.
Testul Aptis va avea loc în perioada aprilie-iunie, iar studenții înscriși în anul II la programele de master vor fi informați din timp cu privire la ziua și locul exact al testării.

GALERIE FOTO EVENIMENT