UPB organizează în perioada 19-24 august – Conferința națională pentru elevi și studenți 2018

UPB organizează în perioada 19-24 august – Conferința națională pentru elevi și studenți 2018

Universitatea POLITEHNICA din București organizează, în perioada 19 – 24 august, Conferința națională pentru elevi și studenți 2018!

Activitățile din cadrul conferinței se adresează unui număr de 200 de elevi din clasele a IX-a, a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2018-2019) din toată țara și unui număr de 50 de studenți ai UPB.

Timp de o săptămână, 200 elevi vor fi invitați să viziteze campusul universitar, facultățile UPB și centrele de cercetare, vor experimenta viața de student prin participarea la cursuri și laboratoare, la conferințe tematice, dezbateri și training-uri menite să contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și profesională.

Printre activitățile menționate mai sus, am inclus și momente recreative și cultural-artistice, care să îi ajute pe elevi să își formeze o imagine de ansamblu asupra vieții de student al Universității POLITEHNICA din București.

Înscrierea se face, în mod obligatoriu, prin completarea formularului online disponibil prin accesarea următorului link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecw5X-5zwDayNQF3Q6vTrFjwaHfh3-F5hp-s-qGeBGoHx9gg/viewform?c=0&w=1

Cei 50 de studenți participanți vor oferi sprijin în derularea activităților, le vor împărtăși elevilor propriile impresii despre viața de student la Universitatea POLITEHNICA din București și vor participa la training-uri de dezvoltare personală și profesională.

Mențiuni:

*Cazarea și masa tuturor participanților la Conferința națională pentru elevi și studenți 2018 sunt asigurate de către organizator.

*Participanții sunt rugați să își acopere cheltuielile de transport.

Program Conf. elevi și studenți