CREDEM

în solidaritate și în capacitatea oamenilor de a trece împreună prin provocări. În prezent este la îndemâna noastră să ajutăm mii de oameni.

Comunitatea Universității POLITEHNICA din București a inițiat o campanie de colectare dedicată victimelor războiului din Ucraina!

+40 757 732 867+40 751 022 832
Colectarea se va face în cadrul campusului UPB – situat în Splaiul Independenței nr. 313, Sector 6, București – la parterul Bibliotecii Centrale a universității, în intervalul orar 9:00 – 19:00, în fiecare zi din săptămână.
donatii.ucraina@upb.ro

Empatie

Ajutor

Solidalitate

Speranță

Oameni

În cadrul centrului de colectare veți putea dona:

 • 1. Alimente neperisabile

  Ce pot fi consumate fără preparare prealabilă ( fructe și legume uscate/confiate, cereale ( exemplu: pungi de fulgi de ovăz ), orez expandat, batoane proteice, batoane de cereale, gem, biscuiți, covrigi, ceai, cafea, apa, carne deshidratată, conservele (de ton, fasole, fructe, mazăre, carne, etc.)

 • 2. Articole de îmbrăcăminte

  Saci de dormit, truse complete de prim ajutor, dispozitive de vedere pe timp de noapte, binocluri, ciorapi bărbătești, prosoape, seturi de produse de igiena personala, antiseptice, lanterne)

 • 3. Medicamente

  Bandaje, tifon, seringi, sisteme pentru injecții, solutie pentru perfuzii, manusi medicale, spirt medical si antiseptice, antibiotice, hemostatice, analgezice, turnichet pentru oprirea sângerării și garouri, hemoconii (recipiente de colectare a sângelui), genti frigorifice speciale, material de sutură de diferite dimensiuni (pentru intervenții chirurgicale), targa, material pentru repararea fracturilor, catetere intravenoase;

 • 4. Alte produse necesare

  Saci de dormit, truse complete de prim ajutor, dispozitive de vedere pe timp de noapte, binocluri, ciorapi bărbătești, prosoape, seturi de produse de igiena personala, antiseptice, lanterne

Contact

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon:
Tel.: +40 757 732 867 / +40 751 022 832