Universitatea POLITEHNICA din București prezență la Conferința Asociației Europene pentru Educație Internațională – EAIE

Universitatea POLITEHNICA din București prezență la Conferința Asociației Europene pentru Educație Internațională – EAIE

În perioada 12–15 septembrie 2017 reprezentanți ai mediului academic din România vor fi prezenți la Sevilla la cea de-a 29 a ediție a Conferinței și Expoziției Anuale a Asociației Europene pentru Educație Internațională – EAIE (European Association for International Education).

Organizat în premieră, sub egida Consiliului Național al Rectorilor din România, pavilionul Study in Romania este o inițiativă destinată internaționalizării învățământului superior românesc și este susținută prin portalul www.studyinromania.gov.ro.

Vor participa 21 de universități românești, împreună cu reprezentanți ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Ministerului Educației Naționale, Agenției Naționale Erasmus, UEFISCDI, Ambasadei României în Regatul Spaniei, Federației Asociațiilor de Români din Europa, SUA și Canada (FADERE).

Din perspectiva delegației României, principalele obiective ale participării sunt reprezentate de creșterea vizibilității și atractivității României ca destinație de studii universitare.
Evenimentul va reuni peste 250 de expozanți și 5600 de participanți din 95 de țări, Conferința și Expoziția Anuală EAIE reprezentând cea mai importantă reuniune din Europa în domeniul internaționalizării educației și a doua la nivel global.