TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

Universitatea Politehnica din București, prin Biroul Alumni te invită la o nouă ediție a TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești!

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment de o zi ce aduce pe scena Universității Politehnica din București discursuri unice realizate în stilul TEDx. Acest eveniment se adresează tuturor persoanelor curioase, dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur.

În lumina reflectoarelor celei de-a treia ediții se află o nouă temă – Defy the Odds – sau “cum să atingi un scop, considerat imposibil de majoritate”. Îmbrățișând o nouă abordare a temei, ce permite despicarea preconcepțiile de ghinion și noroc, invitații ce vor păși pe scena evenimentului vor demonta mituri, vor transforma percepții și prejudecăți și vor încuraja schimbarea. În cadrul conferinței veți auzi povești și rețete de viață care s-au remarcat printr-un succes incontestabil într-un mediu în care ar fi părut de neconceput, exemple reale, cu scopul de a stimula audiența în a-și urma visurile și în a le amplifica. Ideile, aparent simple, pot schimba vieți și, de ce nu, pot revoluționa lumea. Rezultatele vor eclipsa întotdeauna dificultățile care, în mod normal, ar fi eliminat orice idee sau ar fi ucis orice speranță despre o nouă abordare, dintr-un spectru nemărginit: de la dezvoltare personală la metode științifice.

În ceea ce privește temele și noțiunile atinse, acest eveniment mizează pe varietate, nu pe o rețetă universală și general aplicabilă. Tocmai prin această diversitate, interacțiunea benefică este promovată în comunitatea locală TEDx, încurajând o atitudine informată, proactivă, conștientă de actualitate și gata de a face cea mai bună alegere pentru statutul său individual. Experiența, motivația și plăcerea de a împărtăși idei sunt instrumentele prin intermediul cărora se pot propaga noi viziuni.

Evenimentul se desfășoară în data de 13 Aprilie 2019, în Aula Magna UPB, iar biletele de acces la acest eveniment pot fi achiziționate accesând următorul link:

http://tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com/bilete

Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți pagina Facebook TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești.