Summit-ul Open Source + Embedded Linux Conference San Diego 2019

Summit-ul Open Source + Embedded Linux Conference San Diego 2019

Summit-ul Open Source + Embedded Linux Conference North America 2019 s-a desfasurat anul acesta in San Diego, evenimentul fiind sustinut de branduri precum: Google, IBM, Red Hat, Microsoft, Facebook, Uber, Adobe sau Yacto.

Prezentarea a fost sustinuta de Alexandru Radovici, asistent universitar și pe Alexandru Vochescu, student (ambii în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare) pentru prezentarea susținută în cadrul Embedded Linux Conference (ELC).  UPB felicita intreaga echipa, compusa din: Liviu Moraru, Marius Aluculesei, Diana Ghindaoanu, Cosmin Radu, Teona Severin, Calin Dumitru, Ana Marinescu, Andrei Deatcu.

Open Source Summit + Embedded Linux Conference

Open Source Summit + Embedded Linux Conference

Prezentarea pe care au susținut-o demonstrează că ne îndreptăm către o eră mai luminată a educației și că abordarea lor în predarea Internet of Things este o soluție relevantă chiar și pentru studenți fără experiență în electronică sau programare.

ELC este cea mai importantă conferință dedicată companiilor și dezvoltatorilor care folosesc Linux. Puteți găsi mai multe detalii despre conferință aici: https://events19.linuxfoundation.org/…/elc-north-america-2…/

Sursa foto: inuxfoundation.org