Space Summer Academy

Space Summer Academy

Ești gata de o aventură în spațiu?

Sateliți, Rachete, Centre de Comandă și Control Spațial, Observarea Terrei, Explorarea Spațiului, Apărare Planetară, sună îndeajuns de interesant?

Space Summer Academy este prima școală de vară dedicată introducerii în domeniul spațial și destinată studenților Universității POLITEHNICA din București.

Contactul cu cercetarea și industria, cunoașterea practică, dezvoltarea unor aplicații, cursuri susținute de experți în domeniu, învățare ghidată, lucru în echipă, suport tehnic sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vei putea accesa participând la prima ediție a Școlii de Vară pentru care oferim 20 de burse de participare!

Prima ediție (Chapter 1) are loc în perioada 9-19 septembrie în centrul CAMPUS și orbitează în jurul conceptului de CUBESAT. Fiecare echipa formată din 4-6 studenți din facultăți diferite își va alege propria aplicație CUBESAT și va realiza conceptul acesteia, sub supravegherea specialiștilor din mediul universitar și industrie. Va vom pune la dispoziție materiale didactice iar totul se va desfășura după modelul competițiilor Agenției Spațiale Europene. Desigur, cea mai bună echipă va fi premiată 🙂

Inscrieri 20 mai -1 iulie