Cea de-a 14-a editie a competiției de matematică din Europa de Sud-Est pentru studenții universitari cu participare internațională, (SEEMOUS), a avut loc in perioada 3-8 martie 2020, la Salonic, Grecia. SEEMOUS 2020 a fost gazduita de Școala de Matematică a Universității Aristotel din Salonic.

Cei patru studenți care au reprezentat Universitatea Politehnica din București la South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students (SEEMOUS), Thessaloniki, 3-8 martie 2020, au obținut o medalie de aur și trei medalii de argint, după cum urmează:
  1. Medalie de Aur – Ștefan Cristian Popa, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul II, seria CA;
  2. Medalie de Argint – Andrei Alexandru Jelea, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul II, seria CC;
  3. Medalie de Argint – Radu Mustățea, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul II, seria CA;
  4. Medalie de Argint – Andrei Săceleanu, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul I, seria CB.

Team Leader: Asist. univ. dr. Alexandru Negrescu, Departamentul de Metode și Modele Matematice, Facultatea de Științe Aplicate. La concurs au participat 58 de studenți care au reprezentat 11 universități din Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord și România.

Mulți studenți talentați din Albania, Argentina, Bulgaria, Columbia, Cipru, Grecia, Iran, Israel, FYROM, Muntenegru, România, Rusia, Serbia, Turcia și Ucraina au avut ocazia să-și împărtășească pasiunea și dragostea pentru matematică, să rezolve probleme matematice provocatoare și sa-și facă prieteni noi.