Împreună putem vedea proiectat, executat și lansat primul satelit educațional românesc, menit să vegheze asupra pădurilor de pe teritoriul României. ROSPIN-SAT-1, pe lângă ambiție și efervescență studențească, urmează etape și procese riguros aplicate, în conformitate cu standardele ESA – European Space Agency.

Echipa ROSPIN-SAT-1 e formată din studenți ai mai multor facultăți cu profil tehnic, pasionați de spațiu și dornici să genereze soluții pentru o planetă sustenabilă. Avem nevoie de noi colegi care să țintească spre aceleași obiective, să aibe dorință de implicare în proiecte ambițioase și să fie pasionați de domeniul lor de interes, fie el centrat în inginerie electronică, automatică, mecanică, energetică, aerospațială, fie în geografie, geologie sau geofizică.

ROSPIN își dorește să ofere experiențe educaționale de calitate, centrate pe un subiect vast, ambițios, unul la care acum zeci de ani nici nu se visa: SPAȚIUL. ?

Satelitul menit să survoleze pe orbită și să vegheze asupra pădurilor noastre este însă abia începutul, îți recomandăm să stai prin preajmă.

Dacă vrei să faci parte din echipa ROSPIN-SAT-1, completează acest formular ca să te putem contacta ✅

Formularul este valabil până în 23 Octombrie, ora 23:59