Departamentul de Antreprenoriat si Management din Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor din cadrul Universității POLITEHNICA din București vă invită la o discuție amicală cu RADU GEORGESCU (ALUMNI UPB) – unul dintre cei mai importanți antreprenori români din domeniul IT.
Acesta este cunoscut in special pentru ca a fondat in anul 1992 compania Gecad Software și patru produse software.

Trei au eșuat. Nouă ani mai târziu, antivirusul RAV, cel de-al patrulea era un nume global.
L-a vândut către Microsoft în 2003, într-una dintre cele mai spectaculoase tranzacții ale vremii.

În aproape trei decenii de antreprenoriat în tehnologie, a fondat 36 de companii. Doar șase au fost un succes. Alte șase ”nu mi-au pierdut toți banii”. Restul? ”Experiențe minunate”. Crede că măsura succesului e dată de capacitatea antreprenorului de a evolua: a fondat companii, a fost angel investor, iar azi conduce GECAD Ventures, un fond de investiții în companii software. A ales să lase Statele Unite în favoarea României, unde e mult mai multă treabă interesantă de făcut. Continuă să citească 50 de cărți pe an, să colinde țara pentru a vorbi liceenilor și să cânte la pian.

Va invităm Miercuri, 24 mai 2023, ora 12:00 la UPB, Sala Senatului, clădirea Rectorat – la o conversație despre cum alegi ideile, cum pui eșecul la treabă și ce înseamnă să creezi valoare.