anunturi proiecte europene

Fulbright-RAF Scholar Award 2021-2022

Deadline: 2 decembrie 2020
Programul este conceput pentru a oferi profesorilor români din universitățile tehnice experiența într-o universitate din SUA axată pe dezvoltarea și integrarea educației antreprenoriale.

Profesorii selectați vor participa la un program de fellowship de un semestru la Ain Center for Entrepreneurship la University of Rochester, Statele Unite.
Pe durata semestrului profesorii observă condițiile ce favorizează un ecosistem antreprenorial funcțional, dezvoltă planuri pentru oferte noi de cursuri, primesc consultanță de la experți în lansarea de inițiative antreprenoriale noi și devin parte a unei rețele de profesioniști cu o viziune comună despre mediul de start-up în România.

Pentru mai multe informatii – AICI

Fulbright Visiting Scholar Award 2021-2022

Deadline: 8 noiembrie 2020
Programul oferă burse cadrelor didactice și cercetătorilor din universități, centre și institute de cercetare, care doresc să predea ori să realizeze studii și cercetări în mediul academic american.

Candidații sunt invitati să aplice pentru stagii de cercetare, de predare sau cu proiecte combinate (cercetare și predare), în orice domeniu, cu excepția medicinei clinice.

Mobilitățile vor avea durata cuprinsă între 3 și 6 luni.

Pentru mai multe informatii – AICI