Universitatea Națională de Științe și Tehnologie POLITEHNICA București, în calitate de partener strategic al programului Innovation Labs, vă invită la Demo Day, evenimentul final al celei de-a 12-a ediții Innovation Labs.
Acest eveniment va avea loc pe 28 mai 2024, în Aula Magna POLITEHNICA București.

Începând cu ora 16:00, echipele finaliste și cele mai promițătoare echipe la nivel național își vor prezenta produsele și inovațiile la standuri individuale, în cadrul Startups Fair. De la ora 18:00, în cadrul Demo Day, cele 16 echipe finaliste ale cohortei Innovation Labs 2024 își vor prezenta soluțiile tehnologice inovative și vor concura pentru prestigioasele premii oferite.

După festivitatea de premiere, după ora 22:00, va așteptăm la networking cu participanții din program și cu reprezentanți ai ecosistemului de te startupuri.

Pentru a vă asigura locul la acest eveniment deosebit, vă rugăm să vă înregistrați folosind formularul disponibil aici (https://ye35yotivr1.typeform.com/IL24DemoDayReg ).

Înscrierile sunt deschise până pe 23 mai, la ora 23:30.

Innovation Labs este cel mai longeviv program de educație antreprenorială de tip pre-accelerator, cu o tradiție universitară și o amprentă națională puternică.
Cu o istorie impresionantă de 12 ani, inceputa in POLITEHNICA Bucuresti, acest program a influențat și inspirat o întreagă generație de tineri antreprenori,
devenind o sursă de inspirație și o platformă de lansare pentru startup-uri de succes.