OPTIMIZAREA PERFORMANȚELOR SISTEMELOR DE COMUNICAȚII DIGITALE/ OPTIMIZING THE PERFORMANCE OF DIGITAL COMMUNICATIONS SYSTEMS

În data de 14.12.2020, la ora 11:00, va avea loc în cadrul facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, ședința de dezbatere și susţinere publică, care se va desfășura online, a tezei de doctorat cu titlul:

OPTIMIZAREA PERFORMANȚELOR SISTEMELOR DE COMUNICAȚII DIGITALE/ OPTIMIZING THE PERFORMANCE OF DIGITAL COMMUNICATIONS SYSTEMS

elaborată de

BERCEANU MĂDĂLINA-GEORGIANA,

REZUMAT_RO/REZUMAT_EN

în domeniul fundamental  STIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE ELECTRONICĂ, TELECOMUNICAȚII ȘI TEHNOLOGII INFORMAȚIONALE.

Componenţa comisiei este următoarea:

NUMELE ŞI PRENUMELE CALITATEA
Prof.dr.ing. ION MARGHESCUPREŞEDINTE
Prof.dr.ing. SIMONA HALUNGACONDUCĂTOR DE DOCTORAT
Prof.dr.ing. IOAN NICOLAESCUREFERENT
Prof.dr.ing.  GHEORGHE GAVRILOAIAREFERENT
Prof.dr.ing. TEODOR PETRESCUREFERENT

 

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele de e-mail gheorghe.pristavu@upb.ro sau nicoleta.branisteanu@upb.ro. Astfel veti primi acces la canalul unde se va putea urmari susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității Politehnica din București, situată în localul din Splaiul Independenței nr. 313.