Anul acesta, Departamentul Sportiv din cadrul Ligii Studenților Electroniști din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din UPB dă startul celei de a 14-a ediții a crosului caritabil Aleargă Pentru Viață.
Evenimentul ce se va desfășura in cadrul campusului Universității POLITEHNICA din București (UPB), duminică 7 mai, se dovedește a fi cel mai mare eveniment sportiv organizat de studenți din București, unde aceștia își vor uni forțele pentru a îi oferi lui Florin șansa la o viață normală.

Cauza pe care o susținem în cadrul acestei ediții este Florin Moise, un tânăr ambițios, care inspiră viață și bunătate. La vârsta de 15 ani, în septembrie 2020, a fost implicat într-un accident provocat de un șofer neatent, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, a primit un diagnostic crunt: Tetraplegie Spastică Scheletară post Fractură Vertebrală.

Dacă și tu dorești să faci parte din povestea APV și să contribui la însănătoșirea lui Florin, înscrie-te accesând site-ul evenimentului și aleargă alături de noi pe data de 🗓️ 7 Mai

apv.lsebucuresti.org