Joi, 8 iunie, începând cu ora 12:00, a avut loc Ceremonia de absolvire a studentilor din Anul Pregatitor de Limba Română pentru Cetăţenii Străini din cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine (F.I.L.S.). După un parcurs plin de provocări lingvistice, dar şi de descoperiri (multi)culturale, studenţii au trăit satisfacţia de a sărbători încheierea anului de studii alături de profesori, colegi, familie şi prieteni vechi şi noi.

Evenimentul a avut loc in Aula UPB si a fost onorat atât de prezenta rectorului Universității POLITEHNICA din București – domnul Mihnea Costoiu, a Domnului Prorector Horia Necula şi a domnului Decan FILS, Cristian Dragomirescu, cât şi a Excelenţei Sale Dl. Zafar IQBAL – Ambasador al Republicii Islamice Pakistan în România – şi a Dl. Waill BATREKHI – Ministru-consilier la Ambasada Palestinei.

După discursurile ţinute de Dl. Rector Mihnea Costoiu, E.S. Dl. Zafar IQBAL şi Dl. Waill BATREKHI, a urmat ceremonia de înmânare a diplomelor de participare, după care a avut loc o sesiune foto la care au participat şi doamnele profesoare de limba română de la DCLM-FILS, care i-au ajutat pas cu pas pe studenţii generaţiei 2022-2023 să descopere armoniile graiului românesc.

GALERIE FOTO EVENIMENT