august, 2021

30aug(aug 30)7:3504sep(sep 4)7:35EDIȚIA A IV-A - ONLINE A CONFERINȚEI NAȚIONALE PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI 2021

Citeste mai mult

Despre eveniment

  • Dăm startul celei de-a IV-a ediții a Conferinței Naționale pentru Elevi și Studenți, ce se întoarce într-o variantă actualizată, având în vedere situația pandemiei actuale ce continuă a ne da peste cap planurile de a va cunoaște personal.
  • Nu lăsăm acest context să ne împiedice a ne petrece vara împreună, chiar și în mediul online. Așadar, ca de fiecare dată, UPB, în parteneriat cu AS POLI, vine în sprijinul elevilor ce plănuiesc să-și continue studiile în cadrul Universității POLITEHNICA din București, cu încă o ediție a evenimentului ce se va desfășura în perioada 30 August-03 Septembrie 2021.
  • Scopul principal al acestui proiect este de a-i ajuta pe elevi să se familiarizeze cu atmosfera, să interacționeze cu reprezentanți ai mediului universitar tehnic, cu personal didactic, cu studenți, absolvenți și cu traineri din diverse domenii, mai pe scurt, să-și creeze o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă „viața unui student la Poli”, menită să contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și profesională.
  • Activitățile din cadrul conferinței se adresează unui număr minim de 250 elevi din clasele a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2020-2021) din toată țara și unui număr de 150 studenți ai UPB.
  • Chiar dacă anul acesta este diferit față de ceilalți ani, încercăm să menținem aceeași atmosferă ca până acum, prin activități atât educative, cât și recreative.

 

  • De ce să participi?

🔹 legi prietenii de neuitat;

🔹 îmbini utilul cu plăcutul;

🔹 5 ore de activități educative (cursuri, seminarii și laboratoare, traininguri și conferințe tematice) pe zi;

🔹 activități recreative (dialog cu personalități, discuții cu studenții UPB, stand-up comedy, piese de teatru, jocuri interactive);

🔹 premii după muncă și răsplată.

 

  • Detaliile privind criteriile de eligibilitate sunt prezentate în regulamentul oficial al Conferinței, pe care te invităm să-l parcurgi înainte de a face înscrierea:

https://drive.google.com/file/d/1EkD_4cqeJO70VIIYThXU_M5xpgpzJPrG/view?usp=sharing

  • Activitățile din cadrul acestei conferințe se vor desfășura conform programului:

https://drive.google.com/file/d/1UuD_MR013AlHe1Li99MUa_W6Uu_zxi4O/view?usp=sharing

  • Pentru înscrieri, te rugăm să completezi formularul de mai jos:

STUDENT: https://forms.gle/FtAGm4QN7XjtG8sZ9

ELEV: https://forms.gle/GRogcat2ys34xZtg7

  • Perioada de înscriere: 26 Iulie -15 August 2021

 

Data

August 30 (Luni) 7:35 - Septembrie 4 (Sambata) 7:35

Locatie

Biblioteca Centrala

Biblioteca CentralaMisiunea BC/UPB este de a participa activ la procesul de instruire, formare şi educare, precum şi la activitatea de cercetare din UPB, prin dezvoltarea unei baze infodocumentare pertinente ştiinţific, destinată susţinerii programului de bibliotecapoliînvăţământ şi de cercetare al studenţilor, cadrelor didactice, cercetătorilor, facilitând accesul la aceste colecţii de informaţii, conştientă fiind de rolul strategic pe care îl are biblioteca în cadrul societăţii informaţionale.