Euronews Romania anunță  noul Redactor-șef al canalului

Euronews Romania anunță noul Redactor-șef al canalului

Vă invităm să luați parte la conferința de presă organizată pentru anunțarea noului Redactor-șef al Euronews România.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 martie 2021, ora 11:00, în holul rectoratului Universității Politehnica din București iar în cadrul acestuia vor fi prezenți atât CEO-ul Euronews, Michael Peters, cât și rectorul Universității Politehnica din București.

Euronews, cel mai important canal de știri din Europa, a semnat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB) pentru a lansa Euronews Romania, un canal de știri nou, independent destinat publicului vorbitor de limba română. Euronews România este filiala mărcii Euronews, care va livra știri locale, regionale, naționale și internaționale prin TV și platforme digitale.

Noul canal de știri va avea propria echipă de jurnaliști și corespondenți din toată România, dar și de la Bruxelles, care vor lucra conform valorilor Euronews precum independența, imparțialitatea și linia editorială „All Views” (Toate Perspectivele) a canalului. Până la lansare, echipa va ajunge la peste 100 de angajați la nivel local.

Redactorul-șef al canalului românesc a fost recrutat de Euronews și va fi angajat al stației-mamă. Începând cu acest eveniment, noul redactor-șef va demara procesul de recrutare al echipei editoriale a canalului.

24 martie 2021

Comunicat de Presă – Andra Miron Diaconescu anunțată ca redactor-șef al Euronews Romania 

Galerie foto eveniment