Euronews începe recrutarea Redactorului Șef al Euronews România

Euronews începe recrutarea Redactorului Șef al Euronews România

Lyon, Franța – 20 Ianuarie 2021 – După ce a anunțat recent viitoarea lansare a Euronews România, grupul Euronews deschide astăzi procesul de recrutare pentru Redactorul-șef care va conduce redacția noii televiziuni.

Redactorul-șef va fi recrutat de către Euronews și va fi angajat al Euronews. Canalul european caută pentru această poziție „un jurnalist de primă clasă, experimentat și respectat”. Ulterior, acesta va recruta toți redactorii, în coordonare cu partenerul român, urmărind să susțină valorile editoriale ale Euronews – independență și imparțialitate, standarde de etică și integritate și linia editorială „All Views” a canalului.

Aplicațiile sunt deschise începând de astăzi pe site-ul Euronews și se vor închide pe 7 februarie 2021, la ora 23.59 CET.

Pe data de 6 ianuarie 2020, Euronews a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB) pentru a lansa Euronews România, un nou canal de știri independent destinat publicului român.

În ultimii doi ani, Euronews a lansat deja alte trei proiecte afiliate. Euronews România este primul proiect afiliat lansat în Uniunea Europeană.

Urmăriți echipele Euronews and Africanews pe Twitter: @euronewspress pentru știri de ultimă oră urmăriți: @euronews  @africanews

COMUNICAT DE PRESĂ

Contact Media:
Philip Kyle

Head of Media Relations
t +33 (0)4 28 67 05 36
philip.kyle@euronews.com
pressoffice@euronews.com