Universitatea Naționalǎ de Științǎ și Tehnologie POLITEHNICA București organizeazǎ ȋn perioada 27 mai – 7 iunie 2024 a doua ediție a Cupei Politehnistul la Tenis de câmp, eveniment dedicat comunitǎții POLITEHNICA București.

Competiţia se va desfǎșura ȋn Baza Sportivǎ Politehnica București, situatǎ pe Str Alexandru Ivasiuc 7, Sector 6.

Se vor organiza douǎ probe, simplu și dublu, sistemul de desfǎșurare al competiţiei urmând a fi definitivat la finalul ȋnscrierilor ȋn funcție de numǎrul participanţilor. Sunt eligibili pentru ȋnscriere studenţii, cadrele didactice, angajații, dar și absolvenţii POLITEHNICA București, aceștia având posibilitatea pentru proba de dublu sǎ ȋnscrie un “jucǎtor invitat”  amator.  Pentru proba de simplu , ȋn prima serie vor concura impreunǎ jucǎtorii cu vârsta de maxim 45 de ani, iar ȋn cea de a doua, cei peste 45 de ani.

Programul va fi unul flexibil, stabilit ȋn urma tragerii la sorţi, de comun acord cu jucǎtorii.

Sistemul de scor folosit va fi cel mai bun din 3 seturi, cu tiebreak la 7 ȋn timpul setului, ȋn caz de egalitate, dupǎ primele douǎ seturi urmând a se juca un al treilea, decisiv. Același sistem de scor se va folosi și la dublu, ȋn caz de egalitate la 40 folosindu-se avantajul pentru ȋncheierea gameului. La faţa locului se va afla un arbitru calificat care va interveni ȋn cazul eventualelor neȋnțelegeri apǎrute ȋn timpul jocului.

Fiecare meci se va disputa cu 3 mingi noi.

Laureaţii vor fi premiaţi cu diplome și cupe, ȋn cadrul festivitǎţii de premiere ce va avea loc la finalul competiţiei.

Coordonatorul acestei competiţii este Dl Alexandru Netolitzchi – 0741412121.

Ȋnscrierile sunt deschise și pot fi efectuate la Dl Alexandru Grigore – 0751260507 sau

prin email la adresa bazasportivaupb@gmail.com  pânǎ la data de 21 mai 2024.  

Nu existǎ taxǎ de participare.

Vǎ asteptǎm cu drag!