In data de 29.07.2022, ora 12:00,  sala CD 008  va avea loc, în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Industrială și Robotică, ședinta de dezbatere si susţinere publică a tezei de doctorat cu titlul:

Contribuții privind dezvoltarea unui model de îmbunătățire a calității produselor și eficientizare a proceselor de inginerie într-o organizație industrială bazată pe cunoștințe din domeniul aeronautic / Contributions to the Development of a Model for Improving Product Quality and Streamlining Engineering Processes in a Knowledge-Based Industrial Organization in the Field of Aeronautics,

elaborată de domnul

POP Gheorghe Ioan

REZUMAT_RO / REZUMAT_EN

în domeniul fundamental  STIINŢE INGINEREȘTI,
domeniul de doctorat   INGINERIE ȘI MANAGEMENT  

Comisia de doctorat

Președinte Prof.univ.dr.ing. Nicolae IONESCU
Conducător științific Prof.univ.dr.ing.dr.ec. Aurel Mihail ȚÎȚU
Referent Prof.univ.dr.ing.ec. Cristian-Vasile DOICIN
Referent Prof.univ.emerit dr.ing. Constantin OPREAN
Referent Prof.univ.dr.ing. Mihai DRAGOMIR

 

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele: nicolae.ionescu@upb.ro și carmen.postelnicu@upb.ro. Astfel, se va primi acces la canalul de pe platforma Microsoft Teams unde se va desfășura susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, situată în localul din Splaiul Independenței nr. 313.