In data de 19.07.2022, la ora 11:00, în sala JI 109, va avea loc în cadrul facultății de Știința și Ingineria Materialelor, ședința de dezbatere și susţinere publică a tezei de doctorat cu titlul:

Contribuții privind dezvoltarea unor noi materiale din categoria cimenturilor acrilice antimicrobiene utilizate pentru fixarea endoprotezelor de șold / Contributions Regarding the Development of new Materials in the Category of Antimicrobial Acrylic Cements Used for Hip Endoprosthesis Fixation

elaborată de doamna

IVANOV (ROBU) H. Alina

REZUMAT_RO  / REZUMAT_EN

în domeniul fundamental ȘTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIA MATERIALELOR, componenţa comisiei fiind următoarea:

 

NUMELE ŞI PRENUMELE CALITATEA
Prof.dr.ing. CRISTIAN PREDESCU PREŞEDINTE
Prof.habil.dr.ing. IULIAN VASILE ANTONIAC CONDUCĂTOR DE DOCTORAT
Prof.dr.ing. CORNELIU MUNTEANU MEMBRU
Prof.habil.dr.med. MARIUS NICULESCU MEMBRU
Conf.dr.ing. COSMIN COTRUȚ MEMBRU

 

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele de e-mail: antoniac.iulian@gmail.com; aura-catalina_mocanu@upb.ro. Astfel veti primi acces la canalul unde se va putea urmari susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității Politehnica din București, situată în localul din Splaiul Independenței nr. 313.