Conferința naționala pentru elevi și studenți

Conferința naționala pentru elevi și studenți

Perioada de înscrieri a fost prelungită până la data de 21 iulie, ora 23:59! 

Lista preliminară a participanților beneficiari ai burselor va fi publicată luni, 22 iulie, pe website-ul UPB, în secțiunea dedicată CNES 2019!

Universitatea POLITEHNICA din București organizează, în perioada 26 – 31 august, cea de-a doua ediție a Conferinței naționale pentru elevi și studenți!

Activitățile din cadrul conferinței se adresează unui număr de 375 elevi din clasele a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2019-2020) din toată țara și unui număr de 125 studenți ai UPB.

Timp de o săptămână, 375 elevi vor fi invitați să viziteze campusul universitar, facultățile UPB și centrele de cercetare, vor experimenta viața de student prin participarea la cursuri și laboratoare, la conferințe tematice, dezbateri și training-uri menite să contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și profesională.

Printre activitățile menționate mai sus, am inclus și momente recreative, sportive și cultural-artistice, care să îi ajute pe elevi să își formeze o imagine de ansamblu asupra vieții de student al Universității POLITEHNICA din București.

Cei 125 studenți participanți vor oferi sprijin în derularea activităților, le vor împărtăși elevilor propriile impresii despre viața de student la Universitatea POLITEHNICA din București și vor participa la activități de dezvoltare personală și profesională.

Înscrierea se face, în mod obligatoriu, prin completarea formularului online disponibil prin accesarea următorului link:

Mențiuni:

*Participarea la cea de-a doua ediție a Conferinței naționale pentru elevi și studenți este gratuită pentru 250 elevi și pentru 125 studenți UPB; în baza criteriilor de departajare menționate în Regulamentul de Organizare și Desfășurare a conferinței, 125 elevi selectați vor putea participa la activități doar prin achitarea taxei în valoare de 550 lei.

*Toți participanții sunt rugați să își acopere cheltuielile de transport.