Conferința Națională a Studenților Reprezentanți – CNSR 2019

Conferința Națională a Studenților Reprezentanți – CNSR 2019

Universitatea POLITEHNICA din București este gazda uneia dintre cele mai mari manifestări universitare din țară- „CNSR 2019”- care va reuni la București reprezentanții tuturor organizațiilor studențești din România (reprezentanți în Consiliile de Administrație ale universităților de stat și private). 

Astfel, în perioada 29-30 noiembrie, „Conferința Națională a Studenților Reprezentanți 2019”-ediția I- se va desfășura în Amfiteatrul „ Radu Voinea„ , Hol AN 010, din Clădirea Rectoratului UPB. 

Principalul scop al acestui amplu eveniment se va contura pe dezbaterea problemelor esențiale cu care se confruntă astăzi învățământul superior românesc, iar printre temele ce vor fi dezbătute de către cei peste 150 de reprezentanți ai studenților și personalități din mediul academic , numărându-se „Finanțarea Învățământului superior” sau „Perspective ale cercetării științifice de top” . Evenimentul este organizat de către Uniunea Națională a Studenților din România. 

„Avem așteptări foarte mari de la acest eveniment având în vedere situția actuală critică cu care se confruntă învățământul superior din România cauzată de lipsa implicării decidenților politici în ceea ce privește îmbunătățirea sistemului educațional universitar. Sperăm ca ideile conturate după aceste zile de dezbateri să putem contura un punct de abordare real în trasarea viitoarelor linii directoare ale politicilor publice din domeniul educației” a declarat Vlad Dediu, președintele UNSR.

Conferința Națională a Studenților Reprezentanți – CNSR 2019