CNES online 2020

CNES online 2020

Universitatea POLITEHNICA din București, în parteneriat cu AS POLI organizează, în perioada 7 – 11 septembrie 2020, Conferința națională pentru elevi și studenți – Ediția a III-a ONLINE.
Activitățile din cadrul conferinței se adresează unui număr de 400 elevi din clasele a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2020-2021) din toată țara și unui număr de 50 studenți ai UPB.
A treia ediție reușește să ofere 350 burse pentru elevi, iar pentru restul de 50 locuri se va percepe o taxă de 100 lei. 
Timp de o săptămână, 400 elevi vor fi invitați să interacționeze cu reprezentanți ai mediului universitar tehnic, cu personal didactic, cu studenți, absolvenți și cu reprezentanți ai companiilor din domeniu. Aceștia vor experimenta viața de student prin participarea la conferințe tematice, dezbateri și training-uri menite să contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și profesională.
Printre activitățile menționate mai sus, am inclus și momente recreative și sportive, care să îi ajute pe elevi să își formeze o imagine de ansamblu asupra vieții de student al Universității POLITEHNICA din București.
Cei 50 studenți participanți vor oferi sprijin în derularea activităților, le vor împărtăși elevilor propriile impresii despre viața de student la Universitatea POLITEHNICA din București și vor participa la activități de dezvoltare personală și profesională.
Înscrierea se face, în mod obligatoriu, prin completarea formularului online disponibil prin accesarea următorului link:

REZULTATE  ÎNSCRIERI LA CONFERINȚA NAȚIONALĂ PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI

  • *Participarea la cea de-a treia ediție a Conferinței naționale pentru elevi și studenți este gratuită pentru 350 elevi și pentru 50 studenți UPB; în baza criteriilor de departajare menționate în Regulamentul de Organizare și Desfășurare a conferinței, 50 elevi selectați vor putea participa la activități doar prin achitarea taxei în valoare de 100 lei.
  • * Toate platformele online folosite nu presupun costuri adiționale pentru participanți.