Mihnea COSTOIU – Rectorul Universității Politehnica din București (UPB), s-a întânit, vineri 27 mai, în cadrul unei vizite oficiale cu Ministrului Învățământului Superior din Malaezia, doamna Hon. Datuk Seri Dr. Noraini binti Ahmad.

Programul a cuprins discuții privind cooperarea dintre UPB și instituțiile de învățământ din Malaezia precum și vizite în cadrul laboratoarelor Institutului de Cercetare CAMPUS.

Întrevederea s-a concentrat asupra perspectivelor și modalităților de dezvoltare a relațiilor româno-malaeziene pe teme precum dezvoltarea de parteneriate privind mobilitățile studenților și cercetătorilor, schimbul de bune practici în domeniile învățământului superior și al cercetării, explorarea ofertelor de burse de studiu.

În acest context, a fost semnat un Acord de Cooperare cu Rectorul Universității din Perlis, domnul Profesor Zaliman Sauli.

Dorim să-i mulțumim și pe această cale Excelenței Sale domnul Tengku Dato’ Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin, Ambasadorul Malaeziei în România, pentru implicarea și deschiderea în organizarea acestei vizite.

GALERIE FOTO EVENIMENT