Andrei GHEORGHIȚĂ / Cercetări privind optimizarea comportării funcționale a ansamblurilor de tip arbore principal cu rulmenți pentru turații mari / Research on Optimisation of the Functional Behavior of High Speed Main Spindle Assemblies with Bearings – 21.04.2021, ora 12:00

In data de 21.04.2021, ora 12:00, va avea loc, în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Industrială și Robotică, în sistem online, sedinta de dezbatere si susţinere publică a tezei de doctorat cu titlul:

Cercetări privind optimizarea comportării funcționale a ansamblurilor de tip arbore principal cu rulmenți pentru turații mari / Research on Optimisation of the Functional Behavior of High Speed Main Spindle Assemblies with Bearings,

elaborată de domnul

Andrei GHEORGHIȚĂ,

REZUMAT_RO / REZUMAT_EN

în domeniul fundamental  STIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE INDUSTRIALĂ.  

Comisia de doctorat

 

PreședinteProf.univ.dr.ing. Miron ZAPCIU
Conducător științificProf.univ.dr.ing. George CONSTANTIN
ReferentProf.univ.dr.ing.  Adrian Lucian GHIONEA
ReferentProf.univ.dr.ing.  Viorel GOANȚĂ
ReferentProf.univ.dr.ing. Gabriel RACZ

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele: marian.gheorghe@upb.ro și carmen.postelnicu@upb.ro. Astfel, se va primi acces la canalul de pe platforma Microsoft Teams unde se va desfășura susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, situată în localul din Splaiul Independenței, nr. 313.