Alfred TIEBER / Contributions to the Development on Modules, Models and Use of Key Performance Indicators for Smes in the Production Industry/ Contribuții la dezvoltarea de module, modele și utilizare privind indicatorii cheie de performanță pentru imm din industria de producție – 17.07.2021, ora 11:00

In data de 17.07.2021, ora 11:00, va avea loc, în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Industrială și Robotică, în sistem online, sedinta de dezbatere si susţinere publică a tezei de doctorat cu titlul:

Contributions to the Development on Modules, Models and Use of Key Performance Indicators for Smes in the Production Industry/ Contribuții la dezvoltarea de module, modele și utilizare privind indicatorii cheie de performanță pentru imm din industria de producție,

elaborată de domnul

Alfred TIEBER,

REZUMAT_EN

în domeniul fundamental  STIINŢE INGINEREȘTI,
domeniul de doctorat   INGINERIE INDUSTRIALĂ.  

Comisia de doctorat

 

Președinte Prof.univ.dr.ing. Nicolae IONESCU
Conducător științific Prof.univ.dr.ing. Marian GHEORGHE
Referent Prof.univ.dr.ing.  Laurențiu SLĂTINEANU
Referent Prof.univ.dr.ing.  Gheorghe OANCEA
Referent Conf.univ.dr.ing.mat. Ovidiu BLĂJINĂ

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele: marian.gheorghe@upb.ro și carmen.postelnicu@upb.ro. Astfel, se va primi acces la canalul de pe platforma Microsoft Teams unde se va desfășura susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, situată în localul din Splaiul Independenței nr. 313.