Universitatea POLITEHNICA din București anunță reînceperea cursurilor de pregătire GRATUITĂ în data de 14 Martie 2020

Universitatea POLITEHNICA din București pune la dispozitia elevilor de liceu o platformă de lecții și teste video online

 Având în vedere măsurile impuse de autorități pentru a stopa răspândirea noului coronavirus (COVID-19) Universitatea POLITEHNICA din București (UPB) a suspendat programul de pregătire gratuită în universitate, până când situația va reveni la normal.

Astfel venim în întâmpinarea elevilor de liceu și le propunem o platformă cu lecții și teste video pentru pregătire la matematică, fizică, chimie și antreprenoriat.

Platforma  https://learningpark.upb.ro/  este pusă la dispoziție gratuit de către UPB și cuprinde, în momentul de față, 172 de lecții și teste video ce pot fi accesate după ce se creează un cont personal.

————————————————————————————————————————————————————

Cursurile se vor organiza pentru Matematică, Fizică, Chimie si Economie si vor avea loc în fiecare sâmbătă (excepție făcând sărbătorile legale) în amfiteatrele universității din clădirea Rectoratului (Hol AN). (Splaiul Independentei nr. 313, sector 6, Bucuresti)

Participarea la cursuri este liberă, în schimb vom afișa, atât pe site cât și pe facebook-ul universității, (https://www.facebook.com/UPB1818), eventualele modificări ce vor apărea în program.

Programul detaliat al cursurilor de pregătire dar și conținutul lecțiilor, pentru toate cele patru materii, vor fi afișate mai jos.

PROGRAM CURSURI PREGĂTIRE
MATEMATICI PENTRU POLITEHNIȘTI

Admitere Universitatea Politehnica din București 2019 – Matematică – Enunțuri și rezolvări

Probleme rezolvate de matematică pentru admiterea la Universitatea Politehnica din București (I)

Admitere Universitatea Politehnica din București 2018 – Matematică – Enunțuri și rezolvări

Probleme rezolvate de matematică pentru admiterea la Universitatea Politehnica din București (II)