In data de 11.04.2022, ora 13:00,  sala  2.2 Biblioteca Centrala UPB, va avea loc, în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Industrială și Robotică, ședinta de dezbatere si susţinere publică a tezei de doctorat cu titlul:

Contribuții privind optimizarea procesului de rezolvare a problemelor în industria auto cu aplicare la panourile de ușă supuse testelor accelerate de durata de viață utilizând abordarea six sigma și 8D / Contributions on Problem Solving Process Optimization in the Automotive Industry Applied on Door Panels Subjected to Accelerated Life Tests Using Six Sigma and 8D Approach,
elaborată de doamna

BANTEA (DIGA) Dina,

REZUMAT_RO / REZUMAT_EN

în domeniul fundamental  STIINŢE INGINEREȘTI,
domeniul de doctorat   INGINERIE INDUSTRIALĂ.  

Comisia de doctorat

Președinte Prof.univ.dr.ing. Oana-Roxana CHIVU
Conducător științific Prof.univ.dr.ing. Irina SEVERIN
Referent Prof.univ.dr.ing. Simona LACHE
Referent Prof.univ.dr.ing. Vasile KIFOR
Referent Prof.univ.dr.ing. Cristina PUPĂZĂ

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele: nicolae.ionescu@upb.ro și carmen.postelnicu@upb.ro. Astfel, se va primi acces la canalul de pe platforma Microsoft Teams unde se va desfășura susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, situată în localul din Splaiul Independenței nr. 313.