In data de 22.07.2022, la ora 10:00,  în sala JI 109, va avea loc în cadrul facultății de Știința și Ingineria Materialelor, ședința de dezbatere și susţinere publică a tezei de doctorat cu titlul:

Contribuții în domeniul biomaterialelor utilizate și a evaluării funcționalității clinice a implantelor metalice pentru repararea fracturilor / Contributions in the Field of Biomaterials Used and Evaluation of the Clinical Functionality of Metal Implants for Fracture Repair

elaborată de doamna

MILEA Georgiana Claudia

REZUMAT_RO / REZUMAT_EN

în domeniul fundamental ȘTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIA MATERIALELOR, componenţa comisiei fiind următoarea:

NUMELE ŞI PRENUMELE CALITATEA
Prof.dr.ing. BRÂNDUȘA GHIBAN PREŞEDINTE
Prof.habil.dr.ing. IULIAN VASILE ANTONIAC CONDUCĂTOR DE DOCTORAT
Prof.dr.ing. PETRICĂ VIZUREANU MEMBRU
Prof.habil.dr.med. MARIUS NICULESCU MEMBRU
Prof.dr.ing. MARIAN MICULESCU MEMBRU

 

Persoanele interesate pot participa la ședința de dezbatere și susținere publică online prin transmiterea solicitării la adresele de e-mail: antoniac.iulian@gmail.com; aura-catalina_mocanu@upb.ro.. Astfel veti primi acces la canalul unde se va putea urmari susținerea publică.

Teza poate fi consultată la Biblioteca Universității Politehnica din București, situată în localul din Splaiul Independenței nr. 313.