Polijobs – Decor Floor CEE

Polijobs – Decor Floor CEE

? Credem că proiectele cele mai reușite se fac nu doar livrând şi furnizând cele mai bune produse, dar și cele mai bune servicii.
Astfel, ne-am concentrat mereu pe atingerea performanţei și am construit o echipă de vânzări stabilă și competentă, care se asigură, în fiecare moment al desfășurării proiectelor, de aplicarea celor mai bune soluții de consultanţă, consiliere, customer service, sprijin tehnic şi after sales services.
?‍? Pentru că suntem într-un proces de continuă dezvoltare în această perioada ne mărim echipa și suntem în căutarea unor noi colegi pentru pentru rolurile:
– Offering Specialist
– Project Manager
– Associate project director
Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre activitățile pe care le vei prelua și oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.
? De la tine ne dorim să cunoști pachetul Microsoft Office si AutoCAD, să ai capacitatea de a comunica și învăța permanent, să știi limba engleza la un nivel bun, să ai atenție concentrată și răbdare.
? Iar dacă pe langă toate acestea poți și să te integrezi într-o echipă formată din tineri ambițioși și inteligenti, atunci povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău trimis către adresa: hr@decorfloor.ro, specificând rolul de care ești interest.