februarie, 2019

28feb0:000:00UPB VA INVITA LA - STAGII PE BUNE

Citeste mai mult

Despre eveniment

Joi, 28 februarie, cele mai importante 30 de companii din domeniul IT vin sa prezinte oferta de stagii de vara in biblioteca Universității POLITEHNICA din București.

Evenimentul este organizat de „Stagii pe Bune” în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si este deschis tuturor studentilor interesati de o cariera in domeniul IT.

Este un moment în care puteți afla, de la oameni cu multa experiență, cum arată efectiv jobul lor și la ce proiecte lucrează.

De asemenea vor fi prezenți stagiari din anii trecuți care vă vor răspunde la întrebări concrete despre procesul de selecție dar și despre experiența lor anterioară.

La sfârșitul prezentărilor vă așteptăm să participați la discuții informale cu reprezentanții firmelor în holul facultății, precum și la tradiționala after event pizza hour.

Pentru a va inscrie la eveniment accesati https://spb2019.eventbrite.com

Iar pentru a aplica la stagiile oferite de aceste companii
dar si de multe alte informații vizitati https://stagiipebune.ro

Data

(Joi) 0:00 - 0:00

Locatie

Biblioteca Centrala

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti

Biblioteca CentralaMisiunea BC/UPB este de a participa activ la procesul de instruire, formare şi educare, precum şi la activitatea de cercetare din UPB, prin dezvoltarea unei baze infodocumentare pertinente ştiinţific, destinată susţinerii programului de bibliotecapoliînvăţământ şi de cercetare al studenţilor, cadrelor didactice, cercetătorilor, facilitând accesul la aceste colecţii de informaţii, conştientă fiind de rolul strategic pe care îl are biblioteca în cadrul societăţii informaţionale.