martie, 2019

This is a repeating event

04mar0:000:00UPB ORGANIZEAZĂ ÎMPREUNĂ CU SIER CONFERINȚA – CARIERĂ ÎN INDUSTRIA ENERGETICĂ 2019

Citeste mai mult

Despre eveniment

Universitatea Politehnica București prin Facultatea de Energetică are o nouă colaborare cu Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, reușind împreună să organizeze a șaptea ediție a Conferinței: Carieră în Industria Energetică în perioada 4-9 martie 2019.

În cadrul acestui eveniment studenții pot afla mai multe informații legate de internship-urile și stagiile de practică organizate de către companiile participante, iar tinerii ingineri pot descoperi oportunitățile de viitor, astfel reușind să-și aleagă job-ul cel mai potrivit. De asemenea, participanții vor afla concret care este rolul companiei pe piața muncii și proiectele din domeniul energetic ce sunt (sau urmează să fie) implementate.

Și-au anunțat prezența în cadrul conferinței și vor prezenta oportunitățile de carieră companiile: Rompetrol, Enel, Adrem, Nuclearelectrica, E.ON, Schneider, Romelectro, NXDATA, Complexul Energetic Oltenia, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, Siemens, Eximprod Grup, Monsson Group. Voith, EnergoBit, ABB România, Expleo.

Anul acesta, este un nou an bogat în interacțiuni cu tinerii studenți prin cele 5 workshop-uri din ziua de 7.03.2019 susținute de:

  • Atitudis Consulting
  • Enel
  • Pendl & Dr. Piswanger
  • Adrem
  • Rompetrol

Studenții vor putea interacționa cu reprezentanții companiilor participante în zile de marți și miercuri 5-6 martie 2019 la standurile acestora.

Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica din București, etajul 3.

Formularul de înregistrare este: http://tineret.sier.ro/cie2019.php?p=inregistrare

Pentru mai multe detalii ale evenimentului : http://tineret.sier.ro/cie2019.php

Data

(Luni) 0:00 - 0:00

Locatie

Biblioteca Centrala

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti

Biblioteca CentralaMisiunea BC/UPB este de a participa activ la procesul de instruire, formare şi educare, precum şi la activitatea de cercetare din UPB, prin dezvoltarea unei baze infodocumentare pertinente ştiinţific, destinată susţinerii programului de bibliotecapoliînvăţământ şi de cercetare al studenţilor, cadrelor didactice, cercetătorilor, facilitând accesul la aceste colecţii de informaţii, conştientă fiind de rolul strategic pe care îl are biblioteca în cadrul societăţii informaţionale.

Galerie Foto