octombrie, 2020

12octToata Ziua14UPB GAZDĂ PENTRU CEA DE-A V-A EDIȚIE A CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE - RSEEC 2020

Citeste mai mult

Despre eveniment

Comitetul National Roman „CIGRE” in calitate de organizator, C.N.T.E.E Transelectrica S.A și Universitatea POLITEHNICA din București în calitate de co-organizatori, A-LSTR (Asociatia de lucru sub tensiune din Romania), SIER (Societatea Inginerilor Energeticieni din Romania), CNR-CME (Consiliul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei din Romania), Universitatea Stefan cel Mare din Suceava si Comisia de Energica din Departamentul de Stiinte Tehnice al Academiei Romane, ca parteneri, vă invită să participați Ia Conferința Internațională „Regional South-East European Conference” — RSEEC 2020,  ce va avea  loc în  București,  în  cadrul Universității POLITEHNICA din Bucuresti, in perioada 12-14 octombrie 2020.

Conferinta RSEEC 2020, find Ia cea de-a cincea editie, reprezintă un eveniment major din domeniul energetic, ce oferă un prilej de exceptie pentru energeticienii din România si pentru mediul de afaceri de a-și prezenta rezultatele atat Ia nivel teoretic fundamental cât si din punct de vedere tehnoiogic. Conferinta reunește o gamă largă de participanți Ia nivel național cât și internațional. Programul conferintei este realizat pornind de Ia subiecte incitante, incluzând sesiuni de articole tehnice si expozitie.

Ne propunem să promovăm tinerii si de aceea organizăm pentru a 2-a oară concursul dedicat acestora. „Next Generation in Energetics” este o competilie cu premii care oferă studentilor, masteranzilor și doctoranzilor ocazia de a-și prezenta rezultatele (atât teoretice cât și tehnologice) intr-un context diferit universitătii, in prezenta unor specialisti din pests 12 tari.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul conferinței: www.rseec2020.org

INVITATIE – ROMÂNĂ  /  ENGLEZĂ

 

 

rseec upb (1)

Data

octombrie 12 (Luni) - 14 (Miercuri)