mai, 2020

09mai10:0018:00CancelledTEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

Citeste mai mult

Despre eveniment

Universitatea Politehnica din București, prin Biroul Alumni te invită la o nouă ediție a TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești!

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment de o zi ce aduce pe scena Universității Politehnica din București discursuri unice realizate în stilul TEDx. Acest eveniment se adresează tuturor persoanelor curioase, dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur. 

 Ediția a 4-a aduce pe scenă posibilitatea de a jongla cu absolut orice: idei, concepte, scenarii, oameni. Dualitatea temei ne permite să greșim, tocmai prin libertatea pe care ne-o oferă percepția în sine, valabil pentru orice domeniu pe care îl abordăm, de la arte, tehnologie și inovație, până la protecția mediului și științe sociale. (UN)mold perceptions își propune antrenarea percepției într-un sens pozitiv, care să determine o evoluție constructivă a mentalităților. Lipsa de empatie, agresivitatea cu care percepem uneori diverse situații sau persoane constituie una dintre lacunele societății românești.

Mold – modelarea percepției oferă acea aură de individualitate la modul în care alegem să ne raportăm la anumite fenomene și să le cunoaștem. Cum ne putem educa simțul percepției astfel încât să fie adecvat din punct de vedere etic?

(UN)Mold – demodelarea asigură libertatea de percepție, nealterată, privată de manipulări, cea care acordă note individuale, dar care nu intră în conflict cu celelalte împrejurări. 

În ceea ce privește temele și noțiunile atinse, acest eveniment mizează pe varietate, nu pe o rețetă universală și general aplicabilă. Tocmai prin această diversitate, interacțiunea benefică este promovată în comunitatea locală TEDx, încurajând o atitudine informată, proactivă, conștientă de actualitate și gata de a face cea mai bună alegere pentru statutul său individual. Experiența, motivația și plăcerea de a împărtăși idei sunt instrumentele prin intermediul cărora se pot propaga noi viziuni.

Evenimentul se desfășoară în data de 9 Mai 2020, în Aula Magna UPB, iar biletele de acces la acest eveniment pot fi achiziționate accesând următorul link: 

http://tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com/bilete

Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți:

https://www.facebook.com/TEDxUniversitateaPolitehnicaBucuresti 

  • Site-ul TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

https://tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com/

  • Profilul Instagram TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești

https://www.instagram.com/tedxupb

Data

(Sambata) 10:00 - 18:00

Locatie

Aula Magna

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti

Aula Magna