iunie, 2021

05iun10:0005iul13:00SIMULARE ADMITERE LICENȚĂ 2021

Citeste mai mult

Despre eveniment

Universitatea Politehnica din București va organiza în acest weekend (sâmbătă, 5 iunie 2021) Simularea examenului de admitere, care constă în susținerea unui test grilă, în condițiile similare concursului de admitere, iar participanții află în aceeași zi nota pe care au obținut-o.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 iunie 2021, cu începere de la ora 10:00, va fi sub forma unui test grilă și va avea durată de maximum 3 ore.

Scopul principal al acestui exercițiu este de a-i ajuta pe candidați să se acomodeze cu atmosfera și condițiile de examen, să-și testeze cunoștințele acumulate până în prezent pentru concursul de admitere și să observe pe ce segment de materie trebuie să mai aprofundeze.

Înscrierea se va putea face, pe platforma, pana la data de 3 iunie 2021, ora 14:00.

http://admiteresim.pub.ro/

Fiecare elev va putea să-și aleagă, in momentul înscrierii pe platforma, doua materii din care va fi constituit, ulterior, testul grila.

Lista materiilor existente din care pot fi alese sunt următoarele: Matematica, Fizica, Informatica, Economie, Chimie organică, Chimie Anorganica si Biologie.

Simularea din acest an vine in sprijinul elevilor, ce doresc să se înscrie la examenul de Admitere din vară, având în vedere că, anul universitar 2021-2022, este primul an în care la Universitatea Politehnica din București, concursul de admitere în ciclul de studii universitare de licență, va consta dintr-un concurs format din doua probe scrise (tip grilă) susținute în aceeași zi.
Evenimentul va fi organizat cu respectarea tuturor regulilor în vigoare privind răspândirea noului CORONA VIRUS.

Accesul in sălile de concurs se va face doar în urma unui triaj epidemiologic strict.

COMUNICAT DE PRESĂ

FELICITĂRI TUTUROR ELEVILOR PARTICIPANȚI ȘI STUDENȚILOR VOLUNTARI, DATORITĂ VOUĂ EVENIMENTUL DE ASTĂZI A FOST UN REAL SUCCES! 

Vă așteptăm cu drag și la examenul din vara aceasta!

GALERIE FOTO 

Data

Iunie 5 (Sambata) 10:00 - Iulie 5 (Luni) 13:00