mai, 2019

31mai6:126:12Semicentenarul Departamentului de Calculatoare

Semicentenarul Departamentului de Calculatoare, UPB (1)

Citeste mai mult

Despre eveniment

Avem deosebita plăcere să vă invităm la aniversarea Semicentenarului Departamentului de Calculatoare din Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universității POLITEHNICA din București.

Întâlnirea colegială va avea loc vineri, 31 mai 2019, începând cu ora 9:00.

În primăvara anului 1969 este înființată Catedra de Calculatoare a Institutului Politehnic București. Tot în 1969 sunt inaugurate primele corpuri de clădiri din Campusul POLITEHNICA. 1969 este și anul în care este transmis primul mesaj prin Internet, prin ARPANET. Un pic și mai departe, în iulie 1969, Neil Armstrong a pășit pe Lună. Sărbătorim astfel o jumătate de secol de istorie a umanității și de creștere a comunității în care ne-am format împreună cu profesorii, colegii și studenții noștri.

Am fi onorați să fiți alături de noi în acest moment de bucurie și de revedere, cu câteva amintiri, surprize și multe gânduri pentru aniversarea centenarului!

Vă rugăm să confirmați participarea până pe data de 31 martie 2019 prin înregistrarea la acest eveniment. De asemenea, dacă sunt colegi, colaboratori dragi ai noștri, persoane marcante pentru comunitatea noastră, vă rugăm să le transmiteți această invitație.

În perioada următoare vă vom ține la curent cu detaliile de organizare a întâlnirii noastre.

Vă așteptăm!

Cu aleasă prețuire,

Din partea comitetului de organizare,

Mariana Mocanu
Director al Departamentului de Calculatoare

[1] https://www.computerhope.com/history/1969.htm
[2] http://bit.ly/campusUPB196

Data

(Vineri) 6:12 - 6:12

Locatie

Facultatea de Automatica si Calculatoare

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti