noiembrie, 2019

16nov(nov 16)16:1017(nov 17)9:00LANPARY V.20 Codename 'The Great Return'

LANPARY V.20 Codename 'The Great Return'

Citeste mai mult

Despre eveniment

În ziua de 16 noiembrie, Liga Studenților Electroniști, împreună cu LAB501, organizează a XX-a ediție a celei mai mari competiții de gaming GRATUITE, deschisă tuturor pasionaților de gaming: LANParty v.20 codename ‚The Great Return’ .

Deși devine neîncăpător, tot Rectoratul UPB va fi gazda evenimentului.

Având o tradiție de mai bine de zece ani, LANParty și-a câștigat renumele de cel mai mare concurs de gaming organizat de un ONG studențesc, prin prisma atmosferei palpitante din ziua evenimentului, a organizării, și mai ales, a premiilor oferite de sponsori.

Evenimentul revine și în acest an cu seria clasică de competiții: FIFA20,  HearthStone , CS:GO, League of Legends și DotA2. Iar pe lângă acestea, avem competiții de Mortal Kombat, Apex Legends pentru public cu înscrieri pe loc la standurile celor de la LAB501 și multe altele pe care vă invităm să le descoperiți pe 16 noiembrie!

Spiritul de echipă și inventivitatea vor fi puse la încercare și în afara concursului de către surpriza pe care le-am pregătit-o participanților: aceștia pot concura la jocurile organizate la fiecare dintre standurile sponsorilor și pot lua parte la tombole.

LAB501, Trust Gaming, Seasonic, HyperX, Noctua, 1More, PC Coolers, Mit Clima, Mitsubishi Electric și Movi Construct sunt doar o parte a sponsorilor LANParty v.20! Cu asemenea listă, cum să nu mizăm pe o ediție memorabilă?

Dar nimic nu ar fi posibil fără voi, cărora vă datorăm reușitele de până acum. Așadar, vă așteptăm alături de noi, și nu oricum, ci cu surprize, pe 16 noiembrie, începând cu ora 10:00, în cadrul Rectoratului UPB (București) pentru a urmări spectacolul și a ne încuraja favoriții.Mai multe detalii pe http://www.lanparty.lse.org.ro și pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/lanpartybylse 

Data

16 (Sambata) 16:10 - 17 (Duminica) 9:00

Locatie

RECTORAT - HOL AN

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti