aprilie, 2019

25apr12:0512:05Cursul gratuit de “IT pentru toti” organizat de Crystal System in cadrul Facultatii de Energetica din UPB

UPB Cursul gratuit de IT pentru toti organizat de Crystal System in cadrul Facultatii de Energetica din UPB (1)

Citeste mai mult

Despre eveniment

Vrei sa-ti dezvolti cariera in domeniul IT?

Participa la cursul gratuit de “IT pentru toti” organizat de Crystal System in cadrul Facultatii de Energetica din UPB.

Dupa cum știi deja, digitalizarea a schimbat in mod semnificativ atat mediul de business, cat si modul nostru de viata. Trecerea la un viitor digital va afecta fiecare companie, indiferent de industria din care face parte. Oportunitatile tale de munca in domenii bine platite vor creste daca dezvolti competente in zona de IT, impreuna cu cele din domeniul tau de licenta.

Intre 6 mai si 15 iunie 2019 Crystal System – una dintre cele mai importante companii de inginerie și consultanță IT din Sud-Estul Europei – va organiza in cadrul facultatii de Energetica din UPB un curs gratuit de programare in IT.

Subiectele cursului vor fi:
– Algoritmica
– Programare in limbajul ABAP (SAP)
– Baze de date

Participarea la curs este gratuita si nu sunt necesare competente deosebite de IT.
Absolventii cursului vor primi un certificat de participare, cei mai buni vor putea fi angajati iar primii 5 absolventi vor primi premii.

Lucrand la Crystal System vei beneficia de formare continua si mentorship, vei lucra in proiecte interesante si vei avea ocazia sa calatoresti in Europa pentru a lucra la clienti.

Va asteptam la evenimentul de deschidere, care va avea loc in data de 18 aprilie la ora 14.00 in Facultatea de Energetica – sala EC104, unde reprezentantii Crystal System va vor oferi informatii suplimentare.

Inregistreaza-te azi pentru acest curs si fa primul pas spre o cariera in domeniul IT!

Data

(Joi) 12:05 - 12:05

Locatie

Campus

Bulevardul Iuliu Maniu 6, București 061344

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti

CampusBulevardul Iuliu Maniu 6, București 061344Center for Advanced Research on New Materials, Products and Innovative Processes