aprilie, 2019

This is a repeating event

06apr(apr 6)8:0007(apr 7)23:00COMPETIȚIE SPORTIVĂ LA UPB - Poli Olympics

Citeste mai mult

Despre eveniment

Poli Olympics, eveniment organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București se va desfășura în weekendul 6 – 7 și 13-14 Aprilie 2019, în cadrul Universității.

Aflat la a doua ediție, evenimentul este dedicat studenților tuturor facultăților din cadrul UPB și înglobează mai multe tipuri de competiții sportive – fotbal, baschet, volei, tenis de câmp și de masă, ștafetă, cross, șah și dans. Fiecare facultate va desemna o echipă formată din 20 de sportivi, dintre care 12 băieți și 8 fete, alături de care se va prezenta și un cadru didactic. În urma participării la toate cele 10 întreceri, va fi desemnată câștigătoare facultatea ai cărei studenți au adus cele mai multe puncte.

Scopul principal al acestui eveniment este de a îndemna toți studenții să mențină un stil de viață sănătos, în pofida programului încărcat din timpul facultății; totodată, participanții vor avea ocazia șă își depășească limitele și să își valorifice potențialul, dezvoltându-și capacitatea de a se coordona cu ceilalți membri ai echipei. Alături de voluntarii celorlalte asociații studențești, voluntarii LSAC vor asigura buna organizare a evenimentului, fiind în mod constant la dispoziția concurenților.

Participarea la eveniment se realizează pe baza înscrierii. Mai multe informații sunt disponibile pe http://olympics.lsacbucuresti.ro/. Evenimentul este realizat de Liga Stdentilor din Facultatea de Automatică și Calculatoare cu sprijinul Primariei Sectorului 6 și al Centrului Cultural European Sector 6.

Data

6 (Sambata) 8:00 - 7 (Duminica) 23:00

Locatie

Campus

Bulevardul Iuliu Maniu 6, București 061344

Organizator

UPBrelatii.publice@upb.ro Splaiul Independentei nr 313, sector 6, Bucuresti

CampusBulevardul Iuliu Maniu 6, București 061344Center for Advanced Research on New Materials, Products and Innovative Processes