octombrie, 2021

12octToata ZiuaASOCIAȚIA ARTE DELL’ANIMA DEMAREAZĂ PROIECTUL CULTURAL „S(L)AVE”

Citeste mai mult

Despre eveniment

Proiectul cultural „S(L)AVE” reprezintă o campanie social-culturală de prevenție a traficului de persoane și va fi implementat de Asociația Arte dell’Anima în perioada septembrie-octombrie 2021. 

Scopul proiectului este să încurajeze tinerii, în special femeile, să ceară ajutor de specialitate atunci când se confruntă cu o posibilă amenințare de trafic de persoane. Pentru al doilea an la rând, România rămâne un punct nevralgic al Europei, fiind principala sursă de export de persoane traficate în scopuri sexuale sau pentru a fi exploatate la muncă, arată raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane în 2020.

Managerul proiectului este Crina Lință, actriță, manager cultural acreditat și fondatoarea Teatrului Arte dell’Anima. Asociația Arte dell’Anima reunește în cadrul proiectului o echipă de artiști tineri, formată din 4 actori, 1 regizor, 1 dramaturg, 1 regizor tehnic și 1 psiholog. 

Reprezentațiile spectacolului lectură vor avea loc, în locațiile partenere, după cum urmează:

  • 12 octombrie – ora 19:00 – Universitatea POLITEHNICA din București
  • 13 octombrie – ora 19:00 – ARCUB București
  • 15 octombrie, ora 19:00 – Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal
  • 16 octombrie, ora 19:00 – Teatrelli București

Înscrierile sunt disponibile până la data de 8 octombrie pe platforma Google Forms aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_GT0liQ6PkupCZ4HcXUWYIQ60eD7S38jzGYaesj2c0bttJg/viewform 

Asociația Arte dell’Anima are ca scop promovarea, susținerea și implicarea tinerilor artiști prin activități culturale, dezvoltarea comunității prin activități de educație non-formală și extrașcolară, inițierea și implementarea proiectelor educaționale și culturale la nivel local, național și internațional, în domeniile sale de interes: cultură, mediu social și educație. 

Toate evenimentele din cadrul proiectului sunt gratuite.

Puteți urmări desfășurarea proiectului pe www.artedellanima.ro
pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima 
sau pe pagina de Instagram: Teatrul Arte dell’Anima.

Ne puteți contacta oricând la telefon 0733.060.033 sau prin e-mail pe teatru@artedellanima.ro

Mulțumim partenerilor proiectului: Direcția de Asistență Socială a Muncipiului București, Asociația Necuvinte, ARCUB, Teatrelli, Universitatea Politehnica din București și Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal!  

S(L)AVE este un proiect inițiat de Asociația Arte dell’Anima și finanțat de Ministerul Culturii în cadrul programului ACCES 2021.

 

Proiectul cultural„S(L)AVE”a ajuns la final

Asociația Arte dell’Anima a prezentat în luna octombrie 2021 spectacolul lectură „CARNE” de Andreea Tănase, regia George Zamfir, în cadrul proiectului „S(L)AVE”, proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii în cadrul programului ACCES 2021. Spectacolul spune povestea a două femei, Eva și Ana, ce ajung victime ale traficului de persoane.

Trailer-ul proiectului poate fi urmărit aici: https://youtu.be/JHyKiNPnGRw

Data

Toata Ziua (Marti)