anunturi decembrie 2019

Anunturi concursuri, 13 decembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(M) din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Editura Politehnica.

DETAIL

Anunturi concursuri, 12 decembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de consilier I(S) din cadrul Directiei Financiar-Contabile.

DETAIL

Anunturi concursuri, 11 decembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de ingrijitor din cadrul Scolii Primare Politehnica.

DETAIL

Anunturi concursuri, 9 decembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(M) din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Editura Politehnica. RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Telecomenzi si Electronica in Transporturi.

DETAIL

Anunturi concursuri, 6 decembrie

REZULTAT FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine. RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. Echipamente si Instalatii Termice. ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate

DETAIL

Anunturi concursuri, 5 decembrie

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica, Ddep. Mecatronica si Mecanica de Precizie. RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de tehnician I(M) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. de Producere

DETAIL

Anunturi concursuri, 4 decembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Telecomenzi si Electronica in Transporturi.

DETAIL

Anunturi concursuri, 3 decembrie

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. de Echipamente si Instalatii Termice. PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine. PROCES-VERBAL

DETAIL